Profiel

Fototoclub Noord-Beveland is een kleine actieve fotoclub. Onze doelstelling is met elkaar de fotografie naar een hoger niveau te brengen en vooral ook daaraan veel plezier met elkaar te beleven. Daartoe organiseren we diverse activiteiten en interessante, gezellige clubavonden.

Elk jaar organiseren we maandelijks een clubavond, met uitzondering van juli en augustus. De clubavonden vinden plaats op de tweede dinsdag van de maand, doorgaans in Dorpshuis de Stadsweide, Stadspolderlaan 1, 4484DG Kortgene.

Doorgaans is er elke maand een thema om de leden uit te dagen foto’s te maken waar je anders niet zomaar op zou komen.

Op de clubavond worden deze foto’s gedeeld en besproken. Af en toe hebben we op zo’n avond  interessante gastsprekers of buigen we ons over bepaalde facetten van de techniek.

Het maakt niet uit welke kennis, ervaring en apparatuur je hebt. Je bent van harte is welkom! Stuur dan wel even een contactformulier.