Lidmaatschap

Als je 16 jaar of ouder bent kun je lid worden van de fotoclub. Er zijn verder geen drempels. We stellen geen eisen aan je camera, zoals merk, type of prijsklasse. Woon je niet op Noord-Beveland dan is dat ook geen probleem, je kunt gewoon lid worden.

De kosten van het lidmaatschap bedragen € 55,- per jaar. Hiervan worden een aantal vaste kosten gedekt, zoals zaalhuur, hosting website, apparatuur en software. Daarnaast zijn er altijd wel variabele kosten.

Weet je het nog niet zeker? Je kunt altijd een clubavond bijwonen. Stuur dan een oontact formulier, zodat we dat wel van tevoren weten. Een volledig inschrijfformulier (met instructies) kun je downloaden.

Contributie maak je op verzoek van de penningmeester over op rekeningnummer  NL68 RABO 0119 6574 49, t.n.v. Fotoclub Noord-Beveland.
.