Lidmaatschap van Fotoclub Noord-Beveland - Fotoclub Noord-Beveland

Lidmaatschap van Fotoclub Noord-Beveland

Gezien de grootte van onze 'thuislocatie' en het feit dat iedereen binnen de club 'aan z'n trekken' moet kunnen komen hebben we besloten om het maximum aantal leden vast te stellen op 35. Nieuwe (boventallige) aanmeldingen kunnen dan op verzoek op een wachtlijst worden geplaatst.

-------------------------------------------------------------------------

Als je 16 jaar of ouder bent kun je lid worden van de fotoclub. Er zijn verder geen drempels en ook al heb je alleen maar een compact camera dan kun je toch lid worden. Woon je niet op Noord-Beveland dan is dat ook geen probleem, je kunt gewoon lid worden.

De kosten van het lidmaatschap zijn vastgesteld op
€ 55,- en hiervan worden o.a. een aantal vaste kosten gedekt, zoals zaalhuur, registratie internetdomeinnaam, enz. Het contributiebedrag dient overgemaakt te worden op rekeningnummer 119657449 (Rabobank), t.n.v. Fotoclub Noord-Beveland.

Per jaar organiseren we o.a. 10 maandelijkse clubavonden (altijd op dinsdagavond) in de 'Amaliahof te Wissenkerke', uitgezonderd de maanden Juli en Augustus (zie ook de agenda).

Om het inschrijfformulier te downloaden, klik hier. Na invulling gaarne e-mailen naar info@fotoclub-noord-beveland.nl

Webdesign: Hans Schalk - KvK-nummer: 55268382